︎ Contact

Evert Huisman en Sylvia Dam

info@almahuis.nl
+31 (6) 10 46 14 32
Appelmarkt 17
3811 CT Amersfoort


︎ Over Ons

In het hart van Amersfoort staat nu het Alma Huis. Een voormalig atelier thans met een nieuwe bestemming waar wij als initiators ons hart aan mogen geven. Deze ruimte, al leunend tussen kroegen, blazen wij nieuw zuurstof in. De Appelmarkt als dorp vormt haar kracht van een driehoek waar Oudheid, Horeca en Bewoners het kloppend hart vormen.
    In het land Corsica, is ons het woord Alma overkomen. Alma Means Soul. De A in ieders handpalm geschreven waar warm bloed stroomt en het temparament van de mens vormt. Deze definitie omvat ALMA boven het pand geschreven.
    In dit huis zal gelegenheid worden gegeven voor werken, sociale expedities en evenementen. Werken, Kunst, Cultuur en Sociale Ontmoetingen vormen de parameters van dit Huis.
    Wij merken dat rondom ons heen inspiratie ontstaat en wij vinden dat het Huis niet alleen van ons is maar juist bedoeld is om elkaar de gelegenheid te geven initiatieven te ontwikkelen. Een voortschrijdend proces waar wij maar ook u in kan deelnemen binnen een frame wat ons past en waarvoor het bedoeld is.